^ povratak na vrh

Privatnost podataka

1. Podaci koje korisnik ostavlja prilikom kreiranja naloga, važni su zbog preciznosti kreiranja porudžbine i dostave iste. Ukoliko dođe do promene podataka, korisnik je dužan da ih promeni i u svom korisničkom profilu u najkraćem mogućem roku.
 
2. Ne smete zloupotrebljavati način naručivanja i plaćanja proizvoda i naručivati ih, a ne plaćati. U protivnom ćete biti isključeni iz članstva i nećete moći kupovati proizvode preko sajta.

3. O svakom članu se vodi interna dokumentacija na sajtu, i kroz uvid u njegovo ponašanje i naručivanje, moguće je davati dodatne olakšice, u vidu oslobađanja od plaćanja poštarine ili smanjenja cene.

4. Svaki korisnik ima mogućnost korišćenja naših e-mail servisa, putem kojih će biti obavešten o svim novostima vezanim za oblasti i proizvode koje želi da prati. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati sa servisa.

5. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo mogli da vas blagovremeno obavestimo o novostima u vezi sa proizvodima za koje mislimo da biste mogli biti zainteresovani.

6. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.